Iina Kuustosella erittäin rohkea rintamus Putouksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suursuosiosta nauttivassa Putous-viihdeohjelmassa kisaillaan jälleen tuttuun tapaan Vuoden sketsihahmon tittelistä. Tänään hahmot pääsivät esittelemään tanssitaitojaan.

Ohjelmassa nähtiin nimittäin Tanssii hahmojen kanssa -osio, jossa sketsihahmot tanssivat ammattitanssijoiden kanssa. Kisan tuomaristossa esityksiä arvosteli myös Putous-tähti Riku Nieminen, joka oli taannoin tosielämässäkin Tanssii tähtien kanssa -tuomarina.

Muista tuomariston jäsenistä Jukka Haapalaisena nähtiin Jukka Rasila, Jorma Uotisena Aku Hirviniemi ja Helena Ahti-Hallberginä Iina Kuustonen. Viimeksi mainitun avoin rintamus kohahdutti kotikatsomoissa kerta toisensa jälkeen, joten myös Kuustosen povi oli jätetty ohjelman parodiaversiossa poikkeuksellisen avonaiseksi.

Samassa ohjelmanumerossa nähtiin myös yllätysvieras, kun Karim-hahmo sai paikalle tanssikaverikseen idolinsa Jari Sarasvuon.