Jessica Simpsonin isä ahneena: ”100 miljoonaa ei riitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Jessica Simpsonin vanhempien avioerorintamalla tapahtui äskettäin jälleen, kun poppari kehotti äitiään deittailemaan uusia miehiä. Homokohun keskelle joutuneen Joe-isän ja Tina-äidin ero on nyt saanut riitaisia käänteitä.

Pariskunnan kerrotaan nimittäin taistelevan rahasta. Tina Simpson on tarjonnut tulevalle ex-miehelleen 100 miljoonan dollarin, eli 78 miljoonan euron, erorahaa, mutta se ei tyydytä showbisneksen patriarkkaa. Perheen julkkissisarusten managerina toiminut Joe haluaa osuutensa muun muassa Jessican oman vaatemerkin tuotoista.

Jessican isä haluaakin siirtää oikeudenkäynnin jyrkkäasenteisesta Texasista Los Angelesiin, jotta voisi saada tuomarilta armeliaampaa kohtelua. Mies ei usko etelän tuomareiden katsovan hyvällä hänen rikkomuksiaan, kuten aiempaa rattijuopumusta.

– Joe yrittää epätoivoisesti päästä käsiksi kultapottiin, ja hän painostaa asianajajiaan siirtämään jutun Los Angelesiin. Hän on huolissaan siitä, että juttu kääntyy Tinan voitoksi Texasissa. Nainenhan eroa vaati, ja hän vaikuttaa selkeästi kärsineeltä osapuolelta, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Joe Simpson ei ole tullut julkisesti ulos kaapista. Hän joutui homoskandaalin kouriin, kun hänen poikarakastajakseen väitetty 21-vuotias miesmalli Bryce Chandler Hill tuli julkisuuteen suhdepaljastuksensa kanssa. Tämän jälkeen myös homoseuralainen, 32-vuotias Joey Anderson, paljasti harrastaneensa seksiä poptähden isän kanssa. Perheen julkkisisä pidätettiin elokuussa rattijuopumuksesta.