Teresa Giudice kehuu seksielämäänsä: ”Annan miehelleni joka ilta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

New Jerseyn täydelliset naiset -realitysarjassa seurataan upporikkaiden kotirouvien glamourintäyteistä elämää. Kaupungin hienostoalueella asuvien naisten elämä pyörii perheen ja työn ohella luksuskekkereiden parissa.

Eräs sarjan kaunottarista on Teresa Giudice. 40-vuotias, kokkikirjojen kirjoittajanakin kunnostautunut julkkisrouva on nyt kertonut otteita seksielämästään. Teresa on ollut 12 vuotta naimisissa Joe-miehensä kanssa, ja kehuu parin pitävän edelleen liekkiä yllä makuuhuoneen puolella.

– Upean avioliiton salaisuus on se, että annan miehelleni joka ilta seksiä. Mieheni pökkii minua joka ilta sängyssä, ja mietin, että voinko saada tästä vapaaillan. Onneksi kuohuviinillä minut saa helposti sille tuulelle, Teresa Giudice kertoi Star-lehdelle.

Amerikkalaisten rikkaiden kotirouvien arkea on seurattu jo monissa realitysarjoissa, kuten NYC:n täydelliset naiset, OC:n täydelliset naiset, Atlantan täydelliset naiset ja Beverly Hillsin täydelliset naiset.