Durex SOS pelastaa seksiaktin – kondomit tuodaan kotiovelle

Digi · Stara.fi

Lukemattomat miehet joutuvat päivittäin tilanteisiin, joissa esimerkiksi yhden illan seksikumppani olisi valmis menemään loppuun saakka, mutta ehkäisyvälineet ovat unohtuneet. Kipaisu kioskille ei aina ole vaihtoehto, mutta nyt Dubaissa on lanseerattu uudenlainen palvelu hädässä oleville.

Kuva: Durex
Kuva: Durex

Dubaissa ei saa esittää minkäänlaisia hellyydenosoituksia julkisesti, ja turisteja on tuomittu jopa vankilaan yhdestä ravintolassa annetusta suudelmasta. Asuntojen ja hotellihuoneiden suojassa voi kuitenkin tapahtua kaikenlaista.

Nyt kondomimerkki Durex on lanseerannut Durex SOS -nimisen palvelun, joka lupaa toimittaa kondomit kotiovelle tunnin sisällä ”hätäpuhelusta”. Toimitus tehdään kaiken lisäksi valeasussa esimerkiksi pizzakuskina, jotta tilanne ei paljastuisi naapureille. Palvelu toimii iPhoneen ladattavalla sovelluksella ja toimituksia tehdään kello 16.00 – 04.00 välillä.