Harry Stylesin rajut synttäribileet – talutettiin baarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -poikabändin nuorin jäsen on naisseikkailuistaan tunnettu kiharapää Harry Styles. Nyt 19-vuotias miljonääri on juhlistanut syntymäpäiväänsä yhdessä ystäviensä kanssa kosteissa merkeissä.

Eilen lauantaina Harry Styles suuntasi ystävineen Itä-Lontoossa sijaitsevaan Rita’s Bar and Dining -ravintolaan ja sieltä matka jatkui Alibi Night Club -yökerhoon. Mukana juhlimassa oli monia julkkiksia, kuten Nick Grimshaw, Pixie Geldolf ja Miquita Oliver. Illan päätteeksi Harry oli niin juhlakunnossa, että hänet jouduttiin taluttamaan baarista taksiin.

Harry Stylesin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa tiuhaan tahtiin viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.