Jennifer Lawrence juotettiin haastattelussa humalaan: ”Rintani ovat eri kokoiset!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-hittielokuvan päätähti Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä. Hänet on ehditty valita maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja parhaillaan Jennifer tähdittää Suomenkin valkokankailla elokuvaan Unelmien pelikirja.

Nyt Jennifer on ollut Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana ja paljastanut tuottajien juottaneen hänet humalaan. Ennen studioon astumista näyttelijättärelle tarjottiin muun muassa tequilashotteja ja olutta. Haastattelussa Jennifer paljasti käyneensä aiemmin samana päivänä keuhkojen röntgenkuvassa. Samalla oli selvinnyt, että hänen rintansa ovat eri kokoiset.

– Se oli ainoa mitä näin. Seisoin siinä ja minusta tuntui elefantilta huoneessa. Kysyin lääkäreiltäkin, että ovatko rintani eri kokoiset. Olin aina toivonut, että kukaan ei koskaan näkisi rintojani röntgenkuvassa, Jennifer Lawrence kertoi.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin hänen huhuttiin deittailevan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa, mutta kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.