Kelly Brook muodot valtoimenaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Lehtitietojen mukaan syynä oli mustasukkaisuus, koska Brook oli jatkanut suhteen aikana eksänsä Danny Ciprianin tapaamista.

Nyt Kelly on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästä Miamissa, jossa hän sonnustautui auringonpalvontaa varten vihreisiin bikineihin.

Eronsa jälkeen Kelly Brookin kerrotaan nyt turvautuneen taas Danny Ciprianin olkapäähän. Kurvitar on järkyttynyt suhteen päättymisestä, vaikka tietääkin sen olevan parhaimmaksi. Julkkistähti aikoo jäädä asumaan parin Lontoon kotiin, kun taas Thom Evans yrittää käynnistellä näyttelijäuraa Los Angelesissa.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.