Nina Dobrevia seksikkäämmin pelipaitaa ei moni kanna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on bulgarialaiskanadalainen näyttelijäkaunotar. Mallinakin työskennellyt Nina seurustelee kollegansa Lost-tähti Ian Somerhalderin kanssa, mutta ei ole juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Nyt Nina Dobrev on ikuistettu punaisella matolla hieman poikkeuksellisessa asussa, sillä hänen yllään oli iltapuvun tai cocktail-mekon sijaan pelipaita. Kyse oli nimittäin New Orleansissa järjestetystä sporttihenkisestä DirecTV Beach Bowl 2013 -tapahtumasta.

24-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.