Alicia Keys Super Bowlin takahuoneesta: ”Tämäkö sovelias asu?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä Swizz Beatzin kanssa. Sittemmin neitokainen synnytti Egypt-pojan ja äänitti lapsen kunniaksi Speechless-nimisen kappaleen.

31-vuotias poppari esiintyi vastikään Super Bowl -ottelun yhteydessä. Alicia lauloi väkimassalle Yhdysvaltain kansallislaulun, The Star-Spangled Banner. Neitokainen oli ennen esitystään takahuoneessa valmistautumassa, ja julkaisikin tilanteesta otoksen Twitter-blogissaan.

Kuvassa nähdään vartalonmyötäiseen punaiseen mekkoon pukeutunut poptähti, jonka asu korostaa erityisesti hänen muodokasta peppuaan. Muissa kuvissa neito nähdään muun muassa miehensä Swizz Beatzin rinnalla.

– Melkein valmis laulamaan Super Bowl -tapahtumassa! Onko tämä sovelias asu jalkapallotapahtumaan? Kysyi Alicia kuvan oheen kirjoittamassaan viestissä.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä kanssa.