Demi Lovato kaatui rajusti kotonaan – julkaisi ikävän tuloksen nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-tähti Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. 20-vuotiaan laulaja-näyttelijän uutisoitiin taannoin ottaneen uuden lintuaiheisen tatuoinnin lukuisten entisten kuviensa joukkoon.

Demi Lovato hakeutui vuonna 2010 hoitoon päästäkseen eroon ongelmistaan päihteiden, anoreksian, bulimian ja viiltelyn kanssa. 20-vuotias laulajaneito kertoi viime yönä Twitterissä kaatuneensa rajusti kotonaan ja loukkaantuneensa. Kuvassa hänen jalkansa on paketissa. Kuvatekstissä Demi syyttää kaatumisestaan liian liukasta vastapestyä lattiaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Demi Lovato nousi julisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen, sillä hän on kärsinyt huumeongelmista, syömishäiriöistä ja itsetuhoisesta käytöksestä. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat ”Stay Strong”.