Varkaat veivät Elizabeth Hurleyn luksusmenopelin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tulleen brittitähti Elizabeth Hurleyn yksityiselämä on viime vuosina kärsinyt vastatuulesta. Hän erosi vuonna 2010 aviomiehestään Arun Nayarista, minkä jälkeen myös romanssi Shane Warnen kanssa joutui karikolle.

Nyt neitokainen joutui ikävään tilanteeseen ollessaan shoppailemassa Lontoossa maineikkaalla Mayfairin alueella. Elizabethin Audi-merkkinen auto nimittäin joutui kauppareissun aikana varkaiden kynsiin. Tähti ilmoitti heti poliisille 117.000 dollarin, eli 90.000 euron, arvoisen luksusauton katoamisesta.

– Yhtään epäiltyä ei ole pidätetty asian tiimoilta, ja tutkimuksemme jatkuvat, kertoi Britannian poliisin edustaja The Sun -lehdelle.

47-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayarista, jonka kanssa hänellä on poika Damian. Vuonna 2010 People Star -verkkojulkaisu rankkasi Hurleyn maailman 9. kauneimmaksi naiseksi.