Nämä rinnatko eri kokoiset? Jennifer Lawrence punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-hittielokuvan päätähti Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar on otsikoissa päivittäin monistakin syistä, kuten esimerkiksi pepun hieromisesta heimon pyhiin kiviin.

Kerroimme äskettäin kuinka Jennifer paljasti Jimmy Kimmelin haastattelussa huomanneensa lääkärin röntgenkuvassa, että hänen rintansa ovat eri kokoiset. Suomenkin valkokankailla Unelmien pelikirja -elokuvan pääosassa parhaillaan nähtävä kaunotar on nyt poseerannut saman leffan merkiessä Santa Barbaran elokuvafestivaaleilla, jossa huomio kiinnittyi edellä mainitun kommentin johdosta hänen rintamukseensa.

– Se oli ainoa mitä näin. Seisoin siinä ja minusta tuntui elefantilta huoneessa. Kysyin lääkäreiltäkin, että ovatko rintani eri kokoiset. Olin aina toivonut, että kukaan ei koskaan näkisi rintojani röntgenkuvassa, Jennifer Lawrence kertoi Jimmy Kimmelille.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin hänen huhuttiin deittailevan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa, mutta kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.