Kelly Brookin bikinit pullistelivat muhkeista muodoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Lehtitietojen mukaan syynä oli mustasukkaisuus. Kelly väitti, ettei erossa ollut kolmatta pyörää, mutta tuoreet käänteet ovat osoittaneet jotain aivan muuta.

Ero ei ole Kellyn menoa hidastanut, sillä hän on nykyisin otsikoissa enemmän kuin koskaan. Nyt Kelly Brook on kuvattu New Look -bikinimerkin kuvauksissa Miamissa. Neitokaisen tunnetut muhkeat muodot pullistelivat bikineissä, kun hän keikisteli sekä muotikuvaajien että paparazzien edessä.

Kelly Brook kiisti, että hänen eroonsa olisi liittynyt kolmatta osapuolta, mutta heti eron jälkeen hän palasi yhteen exänsä Danny Ciprianin kanssa. Julkkistähti aikoo jäädä asumaan Lontooseen, kun Thom Evans yrittää puolestaan tehdä uraa näyttelijänä Hollywoodissa.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.