Lady Gaga levyttää 86-vuotiaan laulajalegendan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti maailman esiintymislavoja. Naislaulaja tunnetaan persoonallisesta tyylistään, rohkeista asuistaan ja kommenteistaan. Hän valmistautuu parhaillaan tulevan ARTPOP-levynsä julkaisuun.

Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa. Mikäli Gagan kommenttiin on uskomista, olisi kaksikon suunnitelmissa tehdä yhdessä kokonainen albumi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Tässä olen minä ja komea seuralaiseni. Tuskin maltan odottaa yhteistä levyämme, hän on kultani!, Lady Gaga kommentoi twiittaamassaan hänen ja Tony Bennetin yhteiskuvassa.