Isä ampui äitiä ja isoisää – LL Cool J antoi anteeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppärikomistus LL Cool J tunnetaan musiikkiuransa lisäksi näyttelijänä. Hänet nähdään paraikaa NCIS: Los Angeles -poliisisarjassa, jossa mies näyttelee kenttäagentti Sam Hannaa.

45-vuotias tähti kertoi äskettäin julkisuudessa kärsineensä lapsena äitinsä väkivaltaisen poikaystävän pahoinpitelyistä. Nyt LL Cool J on paljastanut olleensa traumaattisen tapahtuman silminnäkijänä neljävuotiaana. Hän nimittäin todisti oman isänsä veritekoa vuonna 1972.

LL Cool J:n isä, rekkakuski James Nunya, ampui räppärin äitiä ja isoisää vatsaan, koska hän oli niin turhautunut pariskunnan avioerosta. Mies jätti sukulaisensa kuolemaan, mutta kaiken onneksi he selvisivät tapahtuneesta hengissä. Tähdelle on sen sijaan ollut pitkä tie antaa kaikki anteeksi, mutta hän on onnistunut siinä.

– Kun ihmiset ympärilläsi käyttäytyvät näin, se varmasti jättää arpia. Se oli rankkaa. Perheeni on mielenkiintoinen, äitini antoi anteeksi isälle. Isäni on mieletön munailija, mutta hän teki myös monia asioita oikein, kertoi LL Cool J Oprah’s Next Chapter -ohjelmassa.

LL Cool J, oikealta nimeltään James Todd Smith, on julkaissut musiikkia 1980-luvulta lähtien. Miehen albumeihin lukeutuvat muun muassa Phenomenom, 10, Todd Smith, Exit 13 ja Authentic Hip-Hop. Miehen räppärinimi on lyhenne sanoista Ladies Love Cool James, mikä tarkoittaa suomeksi naiset rakastavat tyylikästä Jamesia.