Tulitko rannalle suoraan strippiluolasta, Lucy Mecklenburgh?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 21-vuotias Lucy Mecklenburgh, jonka tumma kauneus herättää aika ajoin paparazzien huomion missä tahansa tähti liikkuukin.

Neitokainen on viime aikoina lomaillut Meksikon Cancunissa poikaystävänsä Mario Falconen kanssa. Nyt Lucy ikuistettiin rannalla otoksiin, joissa hänen yllään on varsin paljastava uima-asu. Musta niukka asu muistuttaakin enemmän stripparin esiintymisasua.

21-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.