Michael Jacksonin lääkäriä epäillään kielletyn botoxin levittämisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolme vuotta sitten menehtynyt poplegenda Michael Jackson pysyttelee edelleen usein otsikoissa. Kohua on herättänyt etenkin edesmenneen tähden perheessä tapahtuneet monenlaiset välienselvittelyt.

Nyt Michael Jacksonin sittemmin vararikkoon joutunut ihotautilääkäri, Dr. Arnie Klein, on viranomaisten tutkinnan kohteena. TMZ-verkkosivuston mukaan miestä epäillään Yhdysvalloissa kielletyn potentiaalisesti vaarallisen Botoxin levittämisestä.

Arnie Kleinin nimi on esillä Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston julkistamissa asiakirjoissa, joihin on listattu kiellettyjen aineiden käytöstä ja levittämisestä epäiltyjä lääkäreitä.

– Nämä aineet saattavat olla väärennöksiä, saastuneita, väärin varastoituja ja kuljetettuja, tehottomia ja/tai vaarallisia, FDA kuvailee.

Äskettäin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.