Molly Sims pudotti vauvakilot – paljasti bikinivartalon ja rusketusraidat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-mallikaunotar Molly Sims synnytti noin puoli vuotta sitten Brooks-poikavauvan. Las Vegas -draamasarjastakin Suomessa tunnettu neitokainen on sittemmin onnistunut karistamaan vauvakilonsa esimerkillisesti.

Nyt 39-vuotias malliäiti julkaisi Whosay-blogissaan lomakuvia, joissa hän todistaa kroppansa palautuneen jälleen entiseen timmiyteensä. Lähes 30 kiloa raskautensa aikana lihonut Molly on saanut treenauksen myötä kadotettua suurimman osan kiloistaan. Hän poseerasikin kameralle Meksikon lomallaan ylpeänä bikineissään.

Molly Sims on paljastanut aiemmin julkisuudessa tulleensa raskaaksi häämatkallaan. Sims kertoi raskaudestaan aviomiehelleen hauskalla ja ikimuistoisella tavalla. Näyttelijätär nimittäin piilotti onnenkeksin sisälle paperilappusen, johon hän oli kirjoittanut odottavansa lasta. Pariskunta oli nauttinut illallista ja jälkiruoan aikaan Sims antoi onnenkeksin miehelleen. Stuber oli Simsin mukaan täysin yllättynyt, mutta onnellinen vauvauutisesta.