Petri Nygård avaruuteen! Iron Sky -ohjaajalta uusi spektaakkeli

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Petri Nygårdin uusi 3 Asiaa –single ja video julkaistaan maanantaina 18. helmikuuta 2013. Pitkän linjan Petri Nygård -faniksi tunnustautuva elokuvaohjaaja Timo Vuorensola vie idolinsa ulkoavaruuteen Petrin uudella musiikkivideolla.

Videon erikoistehosteista vastaa niinikään Iron Sky -elokuvan taustalla vaikuttanut tamperelainen erikoistehostetalo Troll VFX.

– Kun näin Star Wreck leffan en pystyny käsittään, että nää ukotha on tamperelaisii. 2010 tapasin Timon ekaa kertaa ja idea yhteistyöstä on kypsyny siitä lähtie. Oon aina sanonu että mun musavideot on lähes ku minileffoja mutta nyt OIKEESTI ollaa leffalevelillä, Petri Nygård muistelee.

– Nygårdin musiikkivideo on ollut jo pitkään haaveenani, ja oli mahtavaa päästä rässimään Petri-universumiin täydellä teholla. Petrillä on ruutukarismaa monen ammattinäyttelijän verran, joten kuvaukset sujuivat tyylikkäästi, ohjaaja Vuorensola kertoo.

Videon käsikirjoitus on toistaiseksi vielä tarkkaakin tarkemmin varjeltu salaisuus. Petri Nygårdin 3 Asiaa- video on Suomessa, ja jopa maailmalla ennennäkemätön visuaalinen musiikkivideoseikkailu, josta esimakua antaa tänään julkistettu traileri.