Jennifer Nicole Lee riisui uima-altaalla – jäätävä vartalo paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan julkisuudessa lähes pelkästään täydellisyyttä hipovan kroppansa ansiosta. Hän on malliesimerkki perheenäideistä, jotka saavat ihmeitä aikaan kuntosalilla pienen motivaation tuloksena.

Nyt fitness-kaunotar on bongattu Miami Beachilta uima-altaalta, jonne Jennifer Nicole Lee oli varustautunut asianmukaisin asustein. Neito pulahti altaassa minimittaisessa t-paidassaan, minkä jälkeen hän riisui kyseisen vaatekappaleen yltään paljastaen lilansävyiset bikininsä. Rasvaisten herkkujen sijaan Jennifer nähtiin syömässä muun muassa avocadoja.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.