Jesse Kaikuranta vahvoilla Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoisalbuminsa marraskuussa julkaissut Jesse Kaikuranta keräsi viisi ehdokkuutta Iskelmä Gaalan palkintokategorioissa. Jessen singlet Vie mut kotiin ja Järjetön rakkaus ovat molemmat ehdolla vuoden iskelmäksi.

Lisäksi Jesse Kaikuranta on ehdolla vuoden tulokas-, albumi- ja miesartisti-sarjoissa. Toiseksi eniten ehdokkuuksia sai Yö-yhtye, joka on ehdolla vuoden albumi-, yhtye- ja viihdyttäjä-sarjoissa. Iskelmä Gaalassa palkitaan viime vuoden menestyjiä Iskelmän kotisivuilla tammikuussa järjestetyn yleisöäänestyksen perusteella.

Vuoden viihdyttäjä -sarjaa lukuun ottamatta ehdokkuudet pohjautuvat vuoden 2012 aikana tapahtuneisiin single- tai albumijulkaisuihin. Viihdyttäjä-sarjassa äänestetään sellaista yhtyettä tai artistia, joka on tehnyt vaikutuksen yleisöön keikoilla ja esiintymisillä viime vuoden aikana. Iskelmä Gaala järjestetään Tampere-talossa 10. helmikuuta.