Nina Agdal puolialastomana hampurilaismainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on kovassa nosteessa malliurallaan. Hän on nyt päässyt Carl’s Jr. ja Hardee’s -pikaruokaketjujen mainoskasvoksi. Neitokainen nähdään uuden mainosvideon kuvauksissa seksikkäänä hampurilainen kädessään.

Öljytty Nina esittelee kuvissa maittavien ruokatuotteiden lisäksi timmiä, ruskettunutta vartaloaan. Malli maistelee ruokaansa nautinnollinen ilme kasvoillaan ja jopa yläosattomissa. Taannoin Paris Hiltonin vastaavasta mainoksesta nousi kohu, ja aika näyttää saako uusi mainos saman kohtalon.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.