120 kiloinen juontajatar laihdutti 50 kiloa – joutui sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja televisiopersoona Ricki Lake tuli aikoinaan suomalaisillekin tutuksi oman Ricki Lake Show -keskusteluohjelmansa juontajana. Taannoin tähti menetti kotinsa rajussa tulipalossa.

44-vuotias Ricki Lake tunnetaan myös eräänä Hollywoodin jojo-laihduttajista. Hän kertoi laihduttaneensa itsensä 120 kilosta 50 kiloon, mutta se ei ollut enää terveellistä kovin muodokkaalle naiselle. Tähti joutuikin painonpudotuksen ansiosta sairaalahoitoon.

– Pyörryin ja minut piti kuljettaa sairaalaan tiputukseen. Vein laihdutuksen liian pitkälle. En ollut siinä koossa, joka oli minulle luontaista, kertoi Ricki Lake Now-lehdelle.

Tällä erää Laken vaaka kallistuu terveellisempiin lukemiin, kun hän painaa 60 kiloa. Julkkistähti kertoo, että kamppailu oman painon kanssa jatkuu silti, vaikka ihannepaino on saavutettu. Hän kertoo kuitenkin hyväksyneensä sen, ettei koskaan tule olemaan laiha.

Ricki Pamela Lake tuli tunnetuksi jo 1980-luvulla roolistaan alkuperäisessä Hairspray-elokuvassa. Kyseisessä elokuvassa neitokainen näytteli päähenkilö Tracy Turnbladia. Sittemmin häntä on nähty muun muassa elokuvissa Serial Mom, Cabin Boy ja Skinner. Parhaiten neito tunnetaan kuitenkin vuosina 1993 – 2004 esitetyn, omaa nimeään kantavan keskusteluohjelman juontajana.