Puumanainen nuoresta rakastajastaan: ”Kypsempi kuin 60-vuotiaat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmassa tavataan toinen toistaan kauniimpia keski-ikäisiä puumanaisia. Eräs heistä on 51-vuotias Adrienne Maloof, joka löysi äskettäin itselleen nuoren rakastajan rokkari Rod Stewartin pojasta, Sean Stewartista.

Pariskunnan suhteen kerrotaan edenneen pikavauhtia, ja he ovat viettäneetkin taukoamatta aikaansa yhdessä. Adrienne paljastaa parin nukkuneen jo pidemmän aikaa öitään samassa sängyssä. Hän ylistää 32-vuotiasta toyboytaan kursailematta, ja väittääkin miehen olevan kypsempi kuin monet 60-vuotiaat.

– Hän ymmärtää maailmaani, viihdebisnestä ja julkkiksena olemista, kertoi realitykaunotar People-lehdelle.

Bisnessuhteena alkanut romanssi on muuttunut naisen mukaan vakavaksi. Hän kertoo, ettei anna paljoa painoarvoa Seanin menneisyyden huumesekoiluille, joihin mies joutui nuorempana. Adrienne sanoo rakastajansa olleen puhtoisen raitis jo vuosien ajan.

Adrienne erosi äskettäin miehestään tohtori Paul Nassifista kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Pari laittoi suhteelleen pisteen viime vuoden marraskuussa, minkä jälkeen he riitelivät oikeudessa lastensa huoltajuudesta. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa tähdittävät puumanaisen lisäksi muun muassa Brandi Glanville, Kim Richards, Kyle Richards ja Taylor Armstrong.