Jenelle Evans sai keskenmenon – käytti huumeita raskauden aikana?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans on saavuttanut viime vuosina huomiota jatkuvilla sekoiluillaan. Äskettäin neitokainen tuli raskaaksi tuoreelle aviomiehelleen, Courtland Rogersille.

Pari on sittemmin eronnut ja palannut yhteen monta kertaa. Nyt 21-vuotias Jenelle Evans on menettänyt syntymättömän lapsensa. Neitokaisen kärsimä keskenmeno johtuu hänen aviomiehensä Courtland Rogersin mukaan huumeiden käytöstä.

Mies puhui asiasta Radar Onlinen haastattelussa. Tilanteessa hänen nähtiin itsekin käyttävän heroiiniksi epäiltyä valkoista jauhetta.

– Niin hän sai keskenmenon. Sanoin hänelle, ettet voi käyttää tätä p*skaa. Jenelle kävi lääkärissä ollessaan kuudennella viikollaan, ja siellä ihmeteltiin, miksi hänellä on opiaatteja elimistössä. Hän ei suostunut kertomaan totuutta lääkärille, kertoi Courtland Rogers sivustolle.

Jenelle Evansin edustaja kommentoi myöhemmin, ettei keskenmenoon liity päihteitä. Hänen mukaansa Rogersin väitteitä ei ole todistettu ja ne ovat valheita. Jenelle menetti vauvansa 24. tammikuuta.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.