Jontte Valosaari jatkaa Haastajalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jontte Valosaaren menestytarina saa nyt jatkoa. Listojen kärkipäähän nousseen Jos mä oisin sun mies -debyyttisinglen seuraaja on single Haastaja. Marraskuussa 2012 julkaistu Jos mä oisin sun mies nosti Jonten suuren yleisön tietoisuuteen ja samalla yhdeksi vuoden mielenkiintoisimmista tulokkaista.

Kappale on ollut kahdeksan viikkoa Suomen virallisen singlelistan kärkikahinoissa, ja parhaimmillaan sijalla kaksi. Biisi nousi julkaisuviikollaan myös iTunesin Top 10 -kappaleiden joukkoon ja r&b-listan ensimmäiselle sijalle.

Suosiosta kertoo myös se, että single on ollut Spotify-listan kärkipäässä seitsemän viikon ajan, joista kaksi viikkoa ykkösenä. Seuraava single Haastaja on saatavilla digitaalisesti 15. helmikuuta. Kappaleen musiikkivideo valmistuu piakkoin. Jonten debyyttialbumi julkaistaan huhtikuussa 2013.