Rachel Bilsonia luultiin alaikäiseksi: ”Ehkä arvostan tätä nelikymppisenä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijäkaunotar Emma Watson joutui äskettäin noloon tilanteeseen New Yorkissa JFK-lentoaseman passintarkastuksessa. Hän joutui viranomaisten kuulusteltavaksi, sillä he uskoivat tähden olevan 12-vuotias lapsi.

Nyt samankaltainen tilanne on sattunut eräälle toisellekin naistähdelle, kun O.C.-teinisarjasta tuttu näyttelijätär Rachel Bilson joutui lentokenttävirkailijoiden syyniin Los Angelesin lentokentällä. 31-vuotiasta naista luultiin nuorekkaan ulkomuotonsa takia alaikäiseksi matkustajaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Tiedän näyttäväni supernuorelta. Palasin kotiin erään kerran, kun Los Angelesin lentokentän vartija pysäytti minut ja kysyi, missä perheeni on. Olen 31-vuotias! Ehkä arvostan tätä nelikymppisenä, kommentoi Rachel Bilson Women’s Health -lehdelle.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt seitsemänvuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja 30-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.