Bileasu muuttuu läpinäkyväksi naisen kiihottuessa

Lifestyle · Stara.fi

Julkkistähdet ovat viime vuosina ryhtyneet paljastelemaan yhä useammin, kun palstatilaa saadaan usein vilauttamalla intiimejä paikkoja. Pian kuka tahansa voi päätyä paljastelemaan esimerkiksi yökerhossa, sillä uutuusasu muuttuu läpinäkyväksi kantajansa kiihottuessa.

Kyseessä on Daan Roosegaardein suunnittelema Intimacy 2.0 -niminen mekko, joka kykenee reagoimaan kantajansa tunnetiloihin. Asussa käytetty kangas muuttuu nimittäin läpinäkyväksi, kun ihmisen pulssi nousee tarpeeksi. Kerroimme vuosi sitten asun ensimmäisestä versiosta. Sittemmin tuotekehitystä on viety hieman pidemmälle, ja nyt esittelyssä on ollut asun kakkosversio.

– Intimacy 2.0 on kokeilevaa muodin ja teknologian yhdistämistä. Teknologiaa käytetään tuomaan paitsi toiminnallisuutta myös intiimiyttä ja yksityisyyttä henkilökohtaisella tasolla, Daan Roosegaarde kertoi Daily Mail -lehdelle.