Fanit saivat Crashdietin ikärajattomalle keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin suuri joukko suomalaisia One Direction -faneja kokoontui Helsinkiin näyttävään tempaukseen, jossa vaadittiin yhtyettä esiintymään Suomeen. Hieman sama tilanne oli taannoin myös Crashdiet-yhtyeen faneilla, jotka saivat lopulta toiveensa toteutumaan.

Ruotsalainen sleaze-rockin kestosuosikki Crashdiet keikkailee helmikuussa On The Rocksissa. Aluksi oli tarkoitus esiintyä vain täysi-ikäisille, mutta sittemmin tilanne on muuttunut. Yhtyeen alaikäiset fanit nimittäin saivat toiveensa läpi ja yhtye suostui tekemään toisenkin keikan samana päivänä alaikäisille faneilleen.

Uuden The Savage Playground -albumin materiaalista päästään siten nauttimaan myös alkuillan ikärajattomalla keikalla keskiviikkona 20. helmikuuta. Crashdiet saapuu Suomeen helmikuussa esittelemään vastikään julkaistun albuminsa tuotoksia. Bändin neljäs albumi The Savage Playground koostuu glam metallista rosoisilla kitarasoundeilla ja punk-henkisellä otteella höystettynä.