Gisele Bundchen yksityiskoneella Havaijille – ensimmäiset kuvat vauvasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen nimettiin viime vuonna jälleen kerran maailman eniten tienaavaksi huippumalliksi. Joulukuussa 2009 syntynyt perheen esikoinen sai äskettäin sisaruksen, kun Gisele synnytti perheeseen Vivian-pienokaisen.

Eilen perhe lensi yksityiskoneella lomaille Havaijille. Mukana olivat aviomies Tom Bradyn lisäksi myös lapset Vivian ja Benjamin. Paparazzi ikuisti julkkisperheen perheonnen, ja samalla Vivian saatiin ensimmäistä kertaa kuviin.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.