Justin Bieber teki historiaa uudella listaykkösellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin viime viikolla julkaistu uusi albumi debytoi suoraan Billboardin kärkipaikalle, mikä nosti nuoren miehen listaykkösten määrän jo viiteen. Justin on kaikkien aikojen nuorin kyseisen saavutuksen tehnyt artisti.

Believe Acousticin menestyksen myötä Bieberistä tulee myös historian kymmenes artisti, joka on valloittanut albumilistan neljänä perättäisenä vuonna. Levy myi ensimmäisellä viikollaan Yhdysvalloissa yli 200.000 kappaletta ja valloitti iTunes-listan yhteensä 63 maassa.

Justin Bieberillä on Facebookissa yli 50 miljoonaa tykkääjää, joista yli 100.000 on suomalaista. Twitterissä häntä seuraa yli 34 miljoonaa ihmistä, mikä tekee hänestä palvelun seuratuimman henkilön. Justin Bieber esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana keväänä. Konsertti myytiin loppuun minuuteissa.