Lindsay Lohan tuhosi kasvonsa – karmeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan muun muassa varkaussyytteiden ja runsaan päihteiden käytön takia. Lohan nähdään pian The Canyons -elokuvassa pornotähti James Deenin kanssa.

Eilen Lindsay Lohan kuvattiin saapumassa New Yorkissa järjestettyyn amfAR-gaalailtaan näyttävässä mekossa. Huomio kiinnittyi kuitenkin asun sijaan Lohanin kasvoihin, jotka näyttivät siltä kuin näyttelijä olisi jäänyt toiseksi katutappelussa. Lindsay on nimittäin käynyt operoimassa kasvojaan siinä määrin, että lopputulos on karmeampi kuin koskaan aiemmin.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.