Bam Margera videolla suomeksi: ”Mä juon p**kaa, enkä tunne tuskaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Taannoin tähti raivostutti ihmiset lähettämällä Twitter-tililleen kuvan, jossa hän uhkailee käsiaseella koiranpentua.

Nyt Jackass-tähti on katsonut aiheelliseksi laajentaa alaansa myös musiikin pariin. Suurena Suomi-fanina ja HIM-yhtyeen ystävänä tunnettu supertähti on nyt julkaissut kappaleen nimeltä Bend My Dick To My Ass. Biisissä hurjapää kertoo haluavansa taivuttaa penistään niin, että hän voi harrastaa anaaliseksiä itsensä kanssa.

Suomalaisittain videossa on kuitenkin mukana poikkeuksellinen kohtaus, jossa Bam Margera hehkuttaa selvällä suomen kielellä: ”Margeran Bam moi, mä juon paskaa enkä tunne tuskaa. Saatana!”.

Margeran musiikkivideo sisältää alastomuutta, seksuaalista kuvastoa ja kohtauksen, jossa Bam virtsaa päälleen. Musiikkivideo oli liikaa Youtube-videopalvelulle, ja se poistettiin sivustolta varsin nopeasti. Halukkaiden onneksi se on kuitenkin jälleen nähtävissä täysi-ikäisyytensä todistaville katsojille.

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.