Whitney Houstonin tytär TAAS auto-onnettomuudessa – ajokortti kirjekurssilta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa, kun hän kihlautui oman velipuolensa Nick Gordonin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi toisistaan marraskuussa, mutta palasi pian takaisin yhteen.

Marraskuussa 19-vuotias Bobbi Kristina Brown joutui parin vuoden sisään jo kolmannen kerran auto-onnettomuuteen. Neitokainen menetti Chevrolet Camaro -autonsa hallinnan kotikaupungissaan Georgian Alpharettassa, ja tunaroinnista syntyi pahaa jälkeä.

Neitokainen on todennäköisesti saanut ajokortin kirjekurssilta, nyt hän on kolaroinut jo neljännen kerran lyhyen ajan sisällä. Tällä kertaa Bobbi Kristina on kolaroinut GMC Envoy -citymaasturin törmättyään autolla pysäköityyn autoon kotinsa liepeillä Atlantassa.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.