Fani yritti ottaa kuvan Justin Bieberistä – räppäriystävä hyökkäsi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin julkisuuskuva on muuttunut rohkeampaan suuntaan esimerkiksi hänen uusien tuttavuuksiensa takia. Räppäri Lil Twistin huhutaan johdattaneen popparin muun muassa päihteiden käytön maailmaan.

Nyt rap-tähti on aiheuttanut ongelmia kaverusten yhteisellä shoppailureissulla Los Angelesissa. Justin Bieber poseerasi fanikuvissa ja pyysi, etteivät ihmiset kuvaisi häntä ilman lupaa. Eräs miesfani ylitti tämän rajan, jolloin Lil Twist käyttäytyi uhkaavasti häntä kohtaan.

– Justin vain pyysi, etteivät ihmiset ottaisi valokuvia ilman lupaa. Yksi yli-innokas fani otti kuvan, jolloin Lil Twist astui esiin ja aiheutti kohtauksen. Hän yritti ottaa miehen puhelimen. Mies pakeni ja Lil Twist juoksi hänen peräänsä, kertoi silminnäkijä Radar Online -lehdelle.

Todistajien kerrotaan olleen hämmästyneitä Bieberin hip hop -ystävän voimakkaasta reaktiosta. Vartijat rauhoittivat tilanteen pian välikohtauksen jälkeen. Bieberin muut ystävät ovat uutisten mukaan huolissaan siitä, että Twistillä on huono vaikutus supertähteen.

Justin Bieberin kerrottiin äskettäin ohittaneen Lady Gagan Twitter-palvelun kuninkaana. Twittercounter-sivuston mukaan Justin Bieber saa joka päivä keskimäärin 40.055 uutta seuraajaa. Lady Gaga puolestaan saa joka päivä noin uutta 30.495 seuraajaa. Musiikkimaailman supertähdet käyttävät ahkerasti myös Facebook-palvelua, jossa muun muassa Lady Gaga on saanut yli 54,9 miljoonaa tykkääjää.