Jennifer Nicole Lee ystävänpäiväkuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan julkisuudessa lähes pelkästään täydellisyyttä hipovan kroppansa ansiosta. Perheenäitiä bongataan lähes jatkuvasti Miami Beachin rannoilta, joilla hän käyskentelee paparazzien onneksi minimittaisine bikiniasuineen.

Yhdysvaltojen Super Bowl -tapahtuma on saanut monet julkkistähdet positiivisella tavalla sekaisin. He ovat muistaneet tapahtumaa esimerkiksi twiitein. Nyt myös fitness-kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan näyttävän kuvan.

Otoksessa yhdistyvät hänen mukaansa ennenaikainen ystävänpäiväntoivotus ja Super Bowl -tapahtuman fiilistely. Kuvassa Jennifer nähdään pitsisessä, osittain läpinäkyvässä alusasussa, joka paljastaa arveluttavalla tavalla esimerkiksi neitokaisen rintamuksen.

– Hyvää ennenaikaista ystävänpäivää! Täynnä rakkautta Super Bowl -sunnuntaina! Kirjoitti Jennifer Nicole Lee blogiinsa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.