Josie Gibsonin seksielämä parani – poikaystävä yllätti tuhmalla lelulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen televisiopersoona Josie Gibson nousi julkisuuteen voittamalla kotimaansa Big Brother -kilpailun vuonna 2010. Viime aikoina neitokaisesta on kirjoitettu erityisesti hänen painonpudotuksensa merkeissä.

Josie on nimittäin laihtunut satakiloisesta normaalipainoiseksi hyvin lyhyessä ajassa. Nyt 28-vuotias kaunotar kertoi haastattelussaan, miten laihtuminen on vaikuttanut hänen seksielämäänsä. Gibson ylistää uutta vartaloaan ja itseluottamustaan, joka sallii hänen kävellä alasti kotonaan.

Aiemmin hän ei halunnut antaa poikaystävänsä Luke Sanwon nähdä itseään riisuutumassa. Kiinteytyminen on saanut neidon omiensa sanojensa mukaan jopa vilauttelemaan. Parin petileikit ovat nousseet myös uusiin korkeuksiin hoikistymisen myötä.

– Tunnen oloni naisellisemmaksi, ja Luke haluaa seksiä koko ajan. Hän jopa osti minulle seksilelun, kertoi Josie Gibson The Sun -lehdelle.

Josie Gibson erosi taannoin entisestä poikaystävästään John James Partonista, koska mies kritisoi jatkuvasti hänen painoaan. Neitokainen joutui ylipainoisena paparazzien haaviin ja viihdelehdet kirjoittivat negatiiviseen sävyyn hänen kurveistaan. Julkkis on itsekin myöntänyt olleensa aiemmin koukussa sokeriin.