Gisele Bundchenin raskauskilot katosivat kuin taikaiskusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen oli jälleen viime vuonna maailman eniten tienaava huippumalli. Supermalli synnytti pari kuukautta sitten perheeseen uuden pienokaisen, kun Benjamin sai seuraa Vivianista.

Aiemmin tällä viikolla perhe lensi yksityiskoneella lomaille Havaijille. Nyt Gisele on jo kuvattu nauttimassa lomastaan uima-altaalla bikineissä. Kuvat osoittautuivat todelliseksi yllätykseksi, sillä niiden perusteella Gisele on päässyt eroon raskauskiloistaan kuin taikaiskusta ja voisi jo nyt tehdä paluun catwalkeille.

Gisele Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.