Radiokanavan sensuurilista vuoti nettiin: ”Näitä bändejä ei saa mainita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealalla on aika ajoin uutisoitu tapauksista, joissa jokin artisti tai hänen yksittäinen kappaleensa joutuu radiossa tai televisiossa kieltolistalle. Taannoin sadat radioasemat kielsivät esimerkiksi Ke$han uuden singlen soittamisen.

Nyt verkkoon on vuotanut New Jerseyssä sijaitsevan katolisen Seton Hallin yliopiston radioaseman kieltolista, jossa määritellään mistä bändeistä ja artisteista ei saa lähetyksissä puhua lainkaan.

Kieltolistalla ovat esimerkiksi Adolf Satan, Anal Cunt ja This Is Hell. Lisäksi mukana on lyhyt lista myös supertähdistä, joiden mainitsemisesta uhataan antaa potkut välittömästi. Tällaisia tähtiä ovat muun muassa Lady Gaga ja Justin Bieber.

Kuva: Crackajack.de
Kuva: Crackajack.de