Ravintolakuitista löytyi hämmentävä alennus – koska saadaan Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ravintoloissa esimerkiksi merkkipäivää juhlistavat ärsyyntyvät, jos heidän pöytänsä lähellä on ruokailemassa huonotapaisia tai muuten äänekkäitä lapsia. Ongelmaan on vaikea keksiä paikan päällä ratkaisua, elleivät lasten vanhemmat saa jälkikasvuaan kuriin.

Kuva: Laura King
Kuva: Laura King

Nyt Yhdysvalloissa on otettu käyttöön mielenkiintoinen ja varmasti tehokas ratkaisu. Washingtonin Poulsbossa asuva Kingin perhe huomasi nimittäin Sogno di Vino -ravintolan kuitin saadessaan, että heille oli annettu alennusta hyvin käyttäytyvien lasten ansiosta.

Perheen äiti Laura King julkaisi kuitista kuvan Reddit-palvelussa. Perheen kolme lasta oli ilmeisesti osannut käyttäytyä mallikelpoisesti. Ravintolan omistaja Angela Scott kertoi New York Daily Newsille, että lapsia ei edes huomannut. Hänen mukaansa ravintola halusi jotenkin kiittää perhettä lastensa hyvästä käytöksestä.