Ciaran tiukka mekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fantasy Ride -albumillaan taannoin mukavasti menestynyt r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa vanhoja alastonkuviaan, jotka julkaistiin laulajattaren mukaan Vibe-lehdessä ilman hänen lupaansa. Sittemmin nakukuvia päätyi julkisuuteen.

Nyt 27-vuotias tähti edustanut Hollywoodissa sijaitsevalla The Supperclub -klubilla näyttävään tiukkaan mustavalkoiseen mekkoon sonnustautuneena. Asu ja sen väritys pitivät huolen siitä, ettei neitokaisen muodoista jäänyt juuri epäselvyyttä.

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.