Jenelle Evansin exä suunnittelee itsemurhaa: ”En voi elää ilman häntä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans tuli äskettäin raskaaksi tuoreelle aviomiehelleen, Courtland Rogersille. Sittemmin neitokainen sai keskenmenon ja pari erosi myrskyisissä merkeissä.

Nyt 27-vuotiaan Courtlandin kerrotaan olevan kaiken tapahtuneen ansiosta itsemurhan partaalla. Jenelle Evans julisti keskenmenonsa jälkeen julkisesti haluavansa eron miehestään, mikä järkytti syvästi Rogersin mieltä. Hän kirjoittautuikin tällä viikolla sairaalahoitoon.

– Halusin kuolla, koska en ollut Jenellen kanssa. En tiennyt, miten käsitellä sitä kipua, etten ole hänen kanssaan. En voi elää ilman sydäntäni, ja Jenelle on sydämessäni, kertoi Courtland Rogers Radar Online -sivuston haastattelussa.

Rogers ei ole nähnyt vaimoaan keskenmenon jälkeen. Hän kertoi aikovansa parantua sairaalassa. Hän on ollut tarkkailussa itsemurhasuunnitelmiensa takia, eikä miehellä ole sairaalassa sen takia edes kengännauhoja jalkineissaan.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.