Jesse Kaikuranta tyhjensi palkintopöydän Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden tulokas Jesse Kaikuranta nousi eilen Iskelmä Gaalan juhlituimmaksi sankariksi, sillä kolme kuukautta sitten esikoisalbuminsa julkaissut laulaja palkittiin peräti neljässä kategoriassa. Kaikurannan esikoissingle Vie mut kotiin äänestettiin vuoden iskelmäksi ja hän vei voiton myös tulokas-, miesartisti- ja albumi-sarjoissa.

Tampere-talossa järjestetyssä gaalassa Vuoden viihdyttäjänä palkittiin Chisu, naisartistin palkinnon voitti Laura Närhi ja yhtye-palkinnon sai Yö. Vuoden viihdyttäjä-sarjaa lukuun ottamatta ehdokkuudet pohjautuivat vuoden 2012 albumi- tai singlejulkaisuihin. Viihdyttäjä-sarjassa äänestettiin yhtyettä tai artistia, joka on tehnyt vaikutuksen esiintymisillään viime vuoden aikana.

Pro Iskelmä -tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna Vain Elämää -ohjelmalle. Perusteluissa korostettiin ohjelman sekä sitä seuranneiden levyjen ja konserttien nostaneen iskelmä- ja kevyen musiikin huomiota ja arvostusta maassamme.