Maailman söpöin valehtelija: Lapsi söi herkkuja – yritti peitellä jälkiään

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni vanhempi tunnistaa lapsensa kasvoilla sen ilmeen, joka kertoo tenavan yrittävän peitellä pahoja tekosiaan. Usein lapset saattavat valehdella kirkkain silmin äidille ja isälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään kolmevuotias enkelinkasvoinen pikkupoika, joka on syönyt herkkuja ilman lupaa. Äiti yrittää kuulustella lasta, jonka poskilla näkyvät todisteet menneestä naposteluhetkestä.

Poika sanoo useaan otteeseen, ettei hän ole syönyt mitään luvatonta. Äiti vie pojan suoraan rikospaikalle avattujen strösselipurkkien luo. Lapsi ei itsepintaisesti suostu kertomaan totuutta, vaikka vanhempi huomauttaa hänelle kasvoilla olevista kakunkoristejäänteistä.