90-luvun supertähti Mr. President saapuu keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka 90-luvun kuumimpiin yhtyeisiin lukeutuva Magic Affair saapuu Suomeen. Tänään julkistettiin myös toinen vähintään yhtä kovatasoinen yhtye, Mr. President. Yhtye esiintyy Rauman Onnelassa perjantaina 15. helmikuuta.

Vuonna 1994 läpimurtonsa myös Suomessa tehnyt Mr. President oli yksi 90-luvun soitetuimpia yhtyeitä discoissa ympäri maailmaa. Bändin läpimurtohitti oli Up’n Away, joka julkaistiin lokakuussa 1994.

Myöhemmin bändin toiselta albumilta lohkaistiin singleksi Coco Jamboo, joka osoittautui niin ikään suureksi hitiksi. Yhtyeen toinen albumi We See The Same Sun myös Suomessa platinaa ja nousten albumilistan ykköseksi. Sittemmin yhtye julkaisi vielä kaksi levyä, joilta ei kuitenkaan enää mainittavia hittejä löytynyt.