Nicole Coco Austin kuntoili – niukka toppi joutui koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n Coco-vaimo tunnetaan paljastavasta pukeutumisestaan. Äskettäin neitokainen yllätti kuitenkin julkaisemalla Whosay-sivustolla elegantin kuvan, jossa blondi esiintyi varsinaisena seurapiirikaunottarena.

Nyt Coco on jälleen palannut seksikkääseen tyyliinsä. Hän julkaisi verkossa kuntoiluotoksen, jossa kaunotar treenaa vatsalihaksiaan. Kuvasta näkyy, miten julkkistähti on valinnut rintojaan peittämään varsin pienikokoisen urheilutopin.

– Työstän vatsalihaksia. Yritän saada kehoni aivan uudelle tasolle. Pidän siitä, kun saan lihaksia. Seuratkaa vinkkejäni! Kirjoitti Coco blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.