Rihanna ja Chris Brown rysän päältä kiinni – salakuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Rihanna myönsi vastikään Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa eksänsä Chris Brownin kanssa. 24-vuotias laulajatar kertoi haluavansa kuunnella sydäntään, koska ei voinut enää haudata tunteitaan räppäriä kohtaan.

Ihmissuhteensa lisäksi Rihanna on ollut viime aikoina runsaasti esillä huumeiden merkeissä. Hän on julkaissut verkossa useita valokuvia, joissa on nähty huumeita. Rihanna onkin saanut runsaasti kritiikkiä kuvista, sillä hän on miljoonien tyttöjen roolimalli.

Eilen Rihanna ja poikaystävä Chris Brown kuvattiin Grammy-gaalan jatkobileissä. Silminnäkijöiden havaintojen mukaan he polttivat marijuanasätkää Hollywoodissa sijaitsevalla The Supperclub -klubilla. TMZ-viihdelehden mukaan ”koko paikka oli täynnä jointtisavua”.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.