Jennifer Nicole Lee riisui ystävänpäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on tullut mallimarkkinoille jäädäkseen, sillä kirjailijanakin jo debytoinut ja huimasti takavuosista laihduttanut neitokainen on tuttu näky amerikkalaisissa paparazzikuvissa.

Äskettäin Jennifer julkaisi verkossa ystävänpäiväkuvan, jossa hän keikisteli vähäpukeisena. Nyt kuva on saanut jatkoa, sillä ylihuominen ystävänpäivä näyttää saaneen kaunottaren pauloihinsa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.