Nettipalvelut kaatuivat faniryntäyksessä – Justin Bieber riisui paitansa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinipoppari Justin Bieber debytoi äskettäin suoraan Billboardin kärkipaikalla Believe Acoustic -levyllään, ja saavutus nosti miehen listaykkösten määrän viiteen. Poppari onkin kaikkien aikojen nuorin tämän saavutuksen tehnyt artisti.

Kuva: Telly
Kuva: Telly

Sunnuntai-iltana saatiin jälleen uusi osoitus Justinin valtavasta suosiosta, kun hän lähetti suoraa nettivideota UStream ja TwitCam -palveluissa. Miljoonat fanit ryntäsivät samanaikaisesti verkkosivuille, jolloin ne eivät enää kestäneet ja molemmat kaatuivat yleisömassan alla.

Parhaillaan loma-asunnollaan rentoutuva Bieber ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi, vaan riisui paitansa ja julkaisi verkossa videon, jossa hän laulaa faneilleen. Videolla ovat mukana myös hänen sisaruksensa Jaxon ja Jazmyn. Samalla hän sivalsi Grammy-gaalaa, koska ei saanut edes yhtään ehdokkuutta.