Anssi Kela julkaisee uuden albumin: ”Kasaripoppia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anssi Kela julkaisee 22. maaliskuuta viidennen studioalbuminsa, joka kantaa nyt miehen omaa nimeä. 1980-luvun popmusiikista vaikutteita ammentavan levyn ensimmäinen single Levoton tyttö meni suoraan Suomen virallisen latauslistan sijalle 2.

– Ensimmäinen ostamani levy oli Michael Jacksonia ja seuraavaksi Duran Duran kolahti täysillä. 80-luvun pop-musiikki on ollut minulle rakasta noista päivistä lähtien, mutta omassa musiikissani olen pitänyt sen piilossa, Anssi Kela kertoo.

– Kun aloin tehdä tätä uutta levyä, niin kahleet katkesivat: 80-luku ei enää suostunut pysymään pinnan alla. Niinpä päästin sen päivänvaloon ja päätin äänittää juuri sellaisen albumin, jonka olen aina halunnutkin tehdä.

Kymmenen uutta kappaletta sisältävä levy on syntynyt Anssi Kelan kotistudiossa, jossa mies on ollut yksin vastuussa koko projektista. Loppuvaiheessa mukaan astuivat miksaaja Jyrki Tuovinen ja masteroija Svante Forsbäck.